Een van onze laatste zomer-picknicks voor alle groepen. We maakten vandaag kennis met Biniam, een Eritrese alleenstaande vader met zijn dochtertje Arsema van twee en zoontje Kebron van vijf. Hij woont in de Spaarndammerbuurt dus komt in IMBY 8, de buurtgroep in dat deel van de stad. Ook Abbas was er voor de eerste keer. Hij komt uit Iran, woont hier al drie jaar, maar vindt het - zoals zoveel anderen - moeilijk om Nederlanders te leren kennen. Hij komt in IMBY 11, onze buurtgroep in de Jordaan. Ook nieuw was Adam, een Syrische danser van 22. Lian en Aisser ontmoetten hem onlangs en behalve dat hij nieuwe (Nederlands sprekende) mensen wil leren kennen, zoekt hij ook hulp omdat hij binnenkort meedoet met So you think you can dance en bezig is met een choreografie en veel moet repeteren. Dus als iemand iets weet...